Mirë se vini te Ex-Pack
Fotografi nga galeria
hit counter
 

Lloje të ndryshme të paketimit të sheqerit

Paketim

Kompania "EX-PACK" është tashmë 10 vjet të angazhuar me sukses në prodhimin dhe shitjen e sendeve të vogla promovuese. Produktet tona janë në shënjestër kryesisht për pronarët e hoteleve, restoranteve,kafeterive por për qëllime marketingu, e përdorur nga shumë kompani dhe organizata.

Ne përpiqemi për të bërë varg produkt tona, cilësinë dhe çmimet e përshtatur për nevojat aktuale të klientëve tanë. Çdo vit, përtërij dhe të plotësojë ofertën tonë me një produkt apo shërbim të ri 

Ne jemi gjithmonë të gatshëm për propozime dhe sugjerime të reja!
Me një buzëqeshje, ne presim që çdo klient të ri dhe të bashkëpunëtorëve të bashkohen me ne!

Ekipi i EX-pack

 

 

Tradita jonë shumëvjeçare na bën që produktet tona të jenë të kërkuara duke u rritur vazhdimisht edhe besimi i klientëve tanë

Fotografi nga disa produktet tona

Më poshtë kemi paraqit disa nga produkteve tona për klientë të ndryshëm

Sheqer Sheqer Sheqer Sheqer Sheqer Sheqer Sheqer Sheqer

Ex-Pack DPZ

Adresa Burgut Ozall P.N. (Rruga për Nashec)

20000 Prizren Kosovë

 
Paketim profesional i sheqerit

Ex-Pack © 2011

Mundesuar nga Kozzer® Netowrk

www.kozzer.com