Mirë se vini te Ex-Pack
Fotografi nga galeria
 
Klishet e polimerit

Shtyp

Shtypjen flexo e përdorim për nevojat personal, por gjithashtu ofrojm shërbime edhe   për klientët e jashtëm. Katër ngjyra shtypjen në të gjitha llojet e materialeve (polietileni, polypropylene, duplexes alumini, trefis.

Prgaditja e shtypit (DIZAJNI) bëhet ne firmen tonë dhe prodhimi i formave për shtyp (KLISHE).

Posedojm të gjitha lojet e trashsis e plakave polimeri (KLISHET) si që  është edhe në vijim: 1.14,1.70,2.84,5.50......

 

Përgatitja Dizajin dhe përpunimin e pllakave polimer(KLISHET) janë në afatin shumë të shkurt ,që sherbimi jon të jet sa ma shpejt dhe efikas.

Ex-Pack DPZ

Adresa Burgut Ozall P.N. (Rruga për Nashec)

20000 Prizren Kosovë

 
Paketim profesional i sheqerit

Ex-Pack © 2011

Mundesuar nga Kozzer® Netowrk

www.kozzer.com